Which payment methods are offered by Catch Design?

U kan uw bestelling plaatsen via een van velen online betaalmethodes die wij aanbieden, op die manier kunnen we onze prijzen ook daadwerkelijk laag houden. De meest eenvoudige manier is om uw betaling te voldoen via iDeal (Nederland) of Mistercash (België). De betaling komt direct bij ons binnen, wij kunnen uw bestelling vervolgens snel gereedmaken voor verzending. U kan ook via Paypal, Sofort Banking, Visa, Mastercard en American Express uw betaling voldoen. Bij de creditcards is een toeslag van toepassing.

U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor vooruit betalen via 'Overboeking'. Bij een betaling via een bankoverboeking wordt het bedrag overgemaakt via een reguliere bankoverschrijving. U ontvangt een e-mail van Mollie met daarin alle benodigde gegevens om de bankoverboeking correct af te handelen. U dient hiervoor in te loggen in uw eigen internetbankier omgeving en daar een nieuwe overboeking te doen met de gegevens uit de MultiSafepay e-mail. Vergeet hierbij niet een correct betalingskenmerk te vermelden wat gebruikt wordt om uw betaling te koppelen aan de bijbehorende order. Houdt u er wel rekening mee dat wij uw bestelling pas in behandeling nemen wanneer de betaling bij ons binnen is. Deze betaalmethode heeft over het algemeen een langere verwerkingstijd en kan uw bestelling dus enigzins vertragen. U kan ons altijd een betalingsbewijs toesturen zodra u de betaling hebt voldaan.


Can I pay after receiving my order?

Webshop bestellingen worden voor een groot deel automatisch verwerkt door gebruik te maken van online betaalmethodes. Het is dan ook helaas niet mogelijk op rekening te betalen wanneer u via de webshop een bestelling plaatst. Indien u toch op rekening wilt betalen kan u contact met ons opnemen. Wij komen vast samen tot een passende oplossing.


Can I complete my payment safely online?

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Mollie. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.

Mollie y stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.


Does Catch Design calculate 0% VAT for shipments outside The Netherlands?

Catch Design biedt niet de optie binnen de webshop om op basis van een geldig BTW nummer geen BTW in rekening te brengen voor levering naar andere EU landen. Uiteraard kan u altijd op basis van de factuur het bedrag bij de fiscus in uw eigen land terugvorderen.

Something went wrong while completing my payment, what now?

Er kan altijd iets fout gaan tijdens het betaalproces door het verliezen van de internetverbinding of te laat reageren. U ontvangt dan van Multisafepay binnen een aantal minuten een email  met daarin een betaallink om de betaling alsnog te voldoen. Houdt uw mailbox dus goed in de gaten om te voorkomen dat u per ongeluk twee keer dezelfde bestelling plaatst. U kan ook contact met ons opnemen, wij kunnen in realtime de status van alle betalingen volgen. Heeft u toch twee keer dezelfde bestelling geplaatst? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat wij er één kunnen annuleren.

Can I receive the invoice once more?

Facturen kan u  bekijken en downloaden via 'Mijn facturen'. Hiervoor dient u ingelogd te zijn. Heeft u tijdens het plaatsten van uw bestelling geen account aangemaakt? Dan kan u helaas niet zelf uw facuur downloaden, stuur ons een email met daarin de vermelding van uw bestellingsnummer. Wij sturen u zo spoedig mogelijk de factuur naar het bij ons bekende email adres.