What are the shipping costs?

Wij verzenden de door u bestelde Catch Design berek


Can I pick up the items I ordered at your office?

U kan altijd op afspraak afhalen bij onze opslaglocatie, neem hiervoor eerst telefonisch contact op.


When and how late will my order be delivered?

Het moment dat uw bestelling wordt bezorgd is afhankelijk van de vervoerder. Desgewenst kunnen wij een track & trace nummer verstrekken waarmee u de zending zelf kan volgenHet is normaliter niet mogelijk een indicatie te geven hoe laat de bezorger bij u is.


What happens with my order when I'm not at home?

Wanneer u ingelogd bent kan u zien of uw pakket verzonden is, tevens kan u dan het track & trace nummer inzien indien uw pakket met UPS of DHL verzonden is. Ziet u geen track & trace nummer, neem dan contact met ons opHet kan natuurlijk altijd voorkomen dat u net niet thuis bent op het moment dat de bezorger langskomt. Met behulp van het track-and-trace nummer kan u zien of de bezorger al is langsgeweest. De bezorger zal in principe niet het pakket bij uw buren afgegeven, het is ook niet mogelijk hiervoor de bezorger expliciet toestemming voor te geven. Mocht het zo zijn dat de bezorger toch het pakket bij de buren heeft afgegeven zal deze u hiervan op de hoogte brengen met in briefje in uw brievenbus.

Het pakket wordt later opnieuw aangeboden, daarna zal het naar Catch Design worden teruggestuurd of worden vastgehouden op het depot van onze verzendpartner.


Can I follow the status of the shipment myself?

Catch Design doet haar uiterste best om alle bestelling tijdig bij u af te leveren. Het lukt ons vrijwel altijd om de zending tijdig bij u te krijgen. Onze verzendpartners werken zeer nauwkeuring zodat uw bestelling bijna altijd op tijd bij u is. Mocht het zeldzame geval zich voordoen dat uw bestelling toch vertraagd zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om u hiervan op de hoogte te stellen.


What happens when the shipment is delayed?


U kan heel eenvoudig uw zending volgen met het track & trace nummer. U ontvangt het track & trace nummer zodra uw bestelling verzonden is. Het track & trace nummer wordt ook weergegeven bij uw bestelling in de webshop wanneer u ingelogd bent. Beschikt u niet over een track & trace nummer? Neem dan contact met ons op. Houdt u er rekening mee dat het soms enkele uren kan duren voordat het track & trace nummer actief is?